• Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. 
  • Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.
  • Heeft u de app gecontroleerd, maar is het vaccinatiebewijs daar niet terug te vinden én bent u door ons gevaccineerd? Lees dan onderstaande informatie. Wij hebben het RIVM alle gegevens aangeleverd van iedereen die door ons gevaccineerd is, mits u hiervoor toestemming heeft gegeven. Het is bekend dat er problemen zijn met de verwerking en registratie van de vaccinaties. Onze ICT leverancier heeft ons gemeld dat ze samen met het RIVM bezig zijn deze problemen op te lossen. Wij snappen dat dat voor u vervelend is, maar vragen uw geduld en begrip hiervoor. Mocht u het vaccinatiebewijs dringend (<1 week) nodig hebben, dan kunt u contact opnemen via onze mail assistente@huisartsenpraktijkgalecop.nl. Vermeld u hierbij uw naam, geboortedatum en contactgegevens.
  • Indien u geen toestemming heeft gegeven voor het delen van gegevens met het RIVM kunnen wij een papieren vaccinatiebewijs overhandigen, mits u door ons bent gevaccineerd.  Stuurt u ook dan een e-mail naar assistente@huisartsenpraktijkgalecop.nl; geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen. Vermeld u hierbij uw naam, geboortedatum en contactgegevens.